Vedonlyönnin mestari, John Morrison, Urheiluvedonlyönti

Vedonlyönnin mestari, John Morrison, Urheiluvedonlyönti

Vedonlyönnin mestari John Morrison tunnetaan tunnetuimmin 97%:n voittoprosentistaan ​​NBA / MLB-vedonlyöntijärjestelmästä. Urheiluvedonlyönnimestari on tuonut meille myös muita hyödyllisiä esineitä. Huolellinen poiminta nimeltä Sports Pick Buffet, ja myös päivittäinen poimintasuunnitelma nimeltään The Champs Selections. Tässä artikkelissa aion tarjota vähän historiaa vedonlyönti Champ, John Morrison, ja arvioida joitain hänen kohteita.

Aluksi, Urheiluvedonlyönnimestari, John Morrison, on maailmankuulu urheilukauppias ja erikoispelaaja. Hänen 28 vuodensa aikana pelimaailmassa hänellä ei ole vielä eristysaikaa. Siksi hän on saanut nimensä Sports Betting Champ.

Nuorekas, John Morrison, kypsyi kiinnostuksellaan urheilutoiminnoista ja numeroista. Johnilla oli fantastinen menestys opiskelijana sekä matematiikan että tilastojen paikoissa. Hän saa lopulta tohtorin tutkinnon Statsissa Cornell Universitystä.

Vedonlyönti Champ, John Morrison, järjesti sen jälkeen elantonsa, joka sisälsi sekä intohimonsa urheilutoimintaan että numerot, ammattipelaamiseen. Johnia etsitään panostussuosituksistaan ​​hyvin ihmisiltä ympäri maailmaa.

Vedonlyönti Champ, John Morrison, vietti lisäksi melkein vuoden ajan keskustelemalla urheilutietokannasta ja etsimällä järjestelmää, joka varmasti ennakoi voitotulokset mahdollisimman yhdenmukaisella tavalla. NBA-koripallovedonlyönnissä vuosina 2003–2009 urheiluvedonlyönnimestari sai 363 menestystä – 8 tappiota, integroituna kaikkien vuosien ajan. Sekä, että MLB: n baseball-vedonlyönnissä vuosina 2004–2009, John Morrison menestyi 243 kertaa – 1 tappio kaikissa mukana olleissa vuosissa!

Voit nähdä, että Urheiluvedonlyönnin mestari, John Morrison on ehdottomasti mukana!

Tuotteen suositukset

  1. Maailman ylivoimainen urheiluvedonlyöntijärjestelmä – tämä on tilanne, jossa ihmiset yleensä kysyvät, onko kyse urheiluvedonlyönnien mestaruudesta. 97% voittohintajärjestelmä? Mutta 97%: n voittoaste on tehtyihin vedoihin, ei pelattuihin peleihin. Totta, tämä järjestelmä on henkilö, jolla on rahaa parhaiten käyttää sitä varmuuskopiointiin. Se on kuitenkin yllättävän helppo käyttää.

Järjestelmä perustaa erityisen alhaisen uhan vetoja, jotka voidaan ennakoida hyvissä ajoin. Se tarkoittaa, että panostamme vain noin 40%: n hetkestä. Noin 120 peliä vuodessa kahden jakson välillä. Se käyttää eräänlaista martingale-vedonlyöntiä, laittaa 3 videopelikokoelmaan. Perustuu siihen oletukseen, että joukkueveto on varma voittavan yhden kolmesta pelistä. Kun joukkueesi voittaa yhden kokoelmassa, panostasi sarjaan. Tämä järjestelmä sisältää myös 67%: n voittohintaisen NFL-järjestelmän ja maksuttomien poimintojen käyttöajan, joka on 197 dollarin hintamerkinnän arvoinen!

  1. John Morrison Sports Buffet – Sports Select Buffet on loistava arvo. Kohde on yli 500 johtavan vammaisen mielipidetunto, joka koostuu raportista ja toimitetaan postilaatikkoosi päivittäin. Raportin on laatinut Sports Betting Champ, John Morrison. Levy näyttää ehdottomasti jotain vastaavaa:

Kokoelma urheiluharrastuksia erikoistuneilta vammaisilta 29. toukokuuta 2010

MLB-pelit

Pittsburgh Pirates vs. Atlanta Braves

1 tasoitushenkilö valitsi Pittsburghin voittamaan pelin (Hawkeye Sports).

5 pelaajaa valitsi Atlantan voittamaan videopelin (Robert Ferringo, Gamblers Information, The Shark, Kelso Sports Handicapping, Dr. Baseball).

Philly Phillies vs. Florida Marlins.

Kuusi vammaista valitsi Phillyn voittamaan pelin (Rob Vinciletti, Vegas Sports Plays, Moneylineking, Scott Spreitzer, Louisville Slugger, Golden Challenger).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *