Amerikkalainen Live-Ruletti: Panostyypit

Amerikkalainen Live-Ruletti: Panostyypit

Live-ruletti on poikkeuksellisen erittäin helppo pelata ja se on ranskalainen minitermi pyörälle. Live-ruletin videopelissä joko pelaaja valitsee panoksen ainoalle numerolle tai useammalle kuin yhdelle numerosarjasta, mustista tai punaisista sävyistä sekä parittomista ja parillisista numeroista. Jälleenmyyjä pyörittää pyörää yhdessä ohjeessa ja myös kierroksen ylimääräiseksi, pyöreä kuluttaa energiaa määräajassa ja pysähtyy myös millä tahansa pyörän lohkolla. Merkittävä ero amerikkalaisella ruletilla on moniin muihin rulettipeleihin nähden siinä, että se on lisännyt 00 ympäristöystävällistä osastoa. Luottamisesta siihen, missä pallo pysähtyy voittajaan, päätetään. Jotta tunnustamme amerikkalaisen live-ruletin videopelin paljon paremmin, meillä on oltava lyhyt ymmärrys sijoitettujen panosten tyypistä ja niiden takaisinmaksusta.

Amerikkalaisen live-ruletin pelissä vedonlyönnit voidaan laittaa lukemattomalla tavalla. Kaksi tärkeintä vetoa on kuitenkin olemassa, jotka on tunnustettava, samoin kuin ne ovat vedon sisällä ja ulkopuolella. Katsokaamme näitä kaikkia perusteellisesti.

Sisäpuolella:

Panosten sisällä pelaaja panostaa tiettyihin numeroihin tai numeroiden kokoelmaan. Sisävedot voivat paremmin olla tyyppien noudattamista.

Yksinäinen numero:

Tätä vetoa kutsutaan lisäksi suorana panoksena ja myös ’en plein’ ranskankielisenä ja asettuu arvoon 35-1. Tämä panos asetetaan vain yhdelle numerolle samoin kuin siru varmasti sijoitetaan neliön keskelle.

Jaa panos:

Panos asetetaan 2 numeroon asettamalla siru näiden kahden numeron keskelle tai riville, joka jakaa ehdottomasti kokonaisuuden sekä kaksoisnumeron. Sitä kutsutaan ”chevaliksi” ranskaksi ja se maksaa klo 17–1.

Tieveto:

Tämä veto asetetaan 3 numeroon asettamalla siru pöydän rajalle tai vastaavan rivin loppuun. Tämä veto on nimeltään ’Poikittaissuuntainen’ ja ratkaisee myös 11: 1.

Kaksoispanos-veto:

Tämä veto asetetaan 6 numeroon asettamalla siru 2 rivin poikkitielle 2 rivin lopussa, joissa on 3 numeroa. Tätä vetoa kutsutaan nimellä ’sixaine’ ja se maksaa 5: 1.

Nurkka panos:

Panos asetetaan 4 numeroon asettamalla siru näiden 4 numeron liitoskohtaan. Sitä kutsutaan ranskaksi ’carre’ ja se maksaa myös 8: 1.

Tunnettu 5-numeroinen veto:

Tämä veto on olemassa vain amerikkalaisessa live-ruletissa ja pelaaja panostaa 1, 2, 3, 00 ja 0. Tämä veto tarjoaa suurimman oleskeluedun 7,89%: iin verrattuna 5,26%: iin ja tasaa 6: 1.

Ulkona panokset:

Ulkona vetoja, pelaaja vetoa punainen tai musta väri tai numerotyypit myös tai outo. Ulkona veto voi paremmin liittyä erilaisiin.

Musta tai punainen:

Kuten nimestä ilmenee, pelaaja panostaa joko punaisella tai mustalla asettamalla sirun mihin tahansa väripalkkiin, jolla ei ole numeroa. Punaista panosta kutsutaan ’rouge’, mustaa kutsutaan ’noir’ ranskaksi, ja se maksaa 1: 1.

Pariton ja parillinen:

Tässä pelaajan vedot joko joko pariton tai pariton. Absoluuttisesti nos- tai double-nos-arvoa ei oteta huomioon mahdollisuuksissa eikä myöskään, ja myös parillista ja paritonta pankkia kutsutaan vastaavasti ’setiksi’ ja ’vahingoksi’.

Korkea tai pienentynyt:

Tämän vedonlyöntipelaajapankin alla matalat numerot, jotka vaihtelevat 1-18 tai yli, numerot, jotka vaihtelevat 17-36. Korkeampia panoksia kutsutaan ranskan kielellä kahdeksantoista viimeiseksi tai passiksi ja myös alhaisia ​​panoksia kutsutaan alun perin kahdeksantoistaksi ja ranskan kielellä ”manque”.

Erät:

Pelaaja voi pankkia 12 numeron pariin sijoittamalla sirun mihin tahansa 3 lohkon joukkoon, jotka on merkitty 1. 12 (1 – 12), 2. 12 (13 – 24) tai kolmas 12 (25 – 36). Alkuerät ovat nimeltään ’top douzaine’, toisena ’mayenee douzaine’ ja viimeisin ’derniere douzaine’ ranskaksi ja asettuu 2: 1.

Muutamia muita amerikkalaisessa ruletissa olevia vedonlyöntiyrityksiä on myös olemassa, kuten pylväs ja rivi, jonka alla pelaajapankki koko sarakkeessa tai rivissä, samoin kuin nämä vedot, 0 ja myös 00 jätetään pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *