10 yleistä vedonlyönnin virhettä

10 yleistä vedonlyönnin virhettä

Kaiken kehityksen ensimmäinen vaihe on ongelman määritteleminen. Tekijöitä noudatetaan vedonlyöntipaikoissa, joissa lukuisat punttorit yleensä saavat sen väärin. Näkemykseni syntyvät pitkästä henkilökohtaisesta kokemuksesta ja vuosien kokemuksesta sekä onnistuneiden että ei onnistuneiden punterien kanssa. Tavoitteenani alla on tuoda esiin nämä tyypilliset epäonnistumisalueet siinä toivossa, että voin nopeuttaa oppimiskäyrääsi kohti tehokasta vedonlyöntiä. Lue ajatuksista kiinni pitäminen ja sinulla voi olla kyky viettää sivustoon paljon niitä potin aukkoja, joihin muut ovat itse asiassa menneet aiemmin.

1) Panosten hyödyntämättä jättäminen

Suurin osa pelaajista lakkaa toimimasta tunnistaakseen, että paras tapa saavuttaa kilpaurheilusta terveellistä ja jatkuvaa pitkäaikaista voittoa on varata määrä rahaa pois päärahastoistasi, kokonaan hevosten panostamiseen. Riippumatta siitä, mitä menetelmää tai järjestelmää käytät, riippumatta siitä, ketä seuraat tai kirjaudut, tai vaikka omat vedosi lasketaan, sinun on parempi käyttää ”Vedonlyöntipankkia”, joka on kehittänyt etuja, jotka voivat auttaa sinua. Sen on oltava riippumaton omista henkilökohtaisista taloudellisista resursseistasi, ja sitä on suojeltava sitä uhkaavilta näkökohdilta. Tämä voi viedä paljon tunteita valintaprosessista. Tunteet ovat muuttujat, jotka pelottelevat kaikkia pettääjiä. Panospankkisi koko riippuu varmasti omista erityisolosuhteistasi ja myös täysin ilmaisista resursseista.

Analogia osakemarkkinoille saattaa olla se, että kukaan suolaa arvoinen raha-konsultti ei rohkaisi varmasti heittämään kaiken rahoitustasi osakemarkkinoille. Suurin osa tutkijoista ei käytä minkäänlaista kesannoitua rahoituslaitosta. He panostavat mielivaltaisesti sillä viikolla, joka heillä on taskussaan, tai menevät liian syvälle ja aiheuttavat paljon riskejä, jotka ylittävät henkilökohtaisen turvallisuuden asteen. Asiantuntija-asenteella varustetulla pistäjällä on varmasti kaikki varat, jotka hänellä on varaa kuluttaa, ja selvitetään sitten tehokkain hyödyntää tätä korjattua pääoman määrää. Tarjoamallasi tarjolla olevan pääoman summalla siirrytään seuraavaan epäonnistumisen tekijään.

2) Epäonnistuminen pelko

On elintärkeää, että pidät panostavaa finanssilaitostasi rajoitettuna määränä. Sinulla ei ole lukemattomia lähteitä, joihin voit sukeltaa. Vedonlyönti luonteensa vuoksi liittyy perustavanlaatuisiin uhkiin. Nämä vaarat koostuvat alhaisten lakkojen kestoista ja pitkistä irtoamiskerroista. Panostava finanssilaitoksenne ja asettamisenne tulisi mukauttaa käyttämääsi lähestymistapaan. Sinun on etukäteen valmistauduttava keskimääräistä huonompaan häviäjäjärjestykseen mahdollistamalla riittävä määrä yksiköitä panostavassa finanssilaitoksessasi. Oikea metodinen pito yhdessä matemaattisen hyödyn kanssa voi lisäksi auttaa päästä eroon psykologisen vasteen uhasta epänormaalisti positiivisten tai negatiivisten tulosten sarjalle. Otetaan esimerkiksi kilpa-viestin Pricewise-sarake.

Pitkällä aikavälillä, jos voit siirtyä kannustetuilla hinnoilla, se olisi kaiken kaikkiaan tuottanut kunnollisen voiton. Koko tämän ajan noin seuraajien olisi kuitenkin pitänyt tosiasiallisesti kestää noin 40 häviäjän peräkkäistä juoksua peräkkäin! Riippumatta yleisestä pitkän aikavälin voitosta, uskon, että suuri osa Pricewise-seuraajista olisi varmasti lopetettu joko riittämättömän määrän tekijöiden varaamisen puuttumisella tai epäonnistuessaan selviytymässä irtoamisen tunneista. Olemme jo kauan sitten kehittäneet alle suositushintaan noin 35% Paras Vedonlyönti-valikoimistamme ja keskimäärin yli 5/2 jokaisesta voittaneesta vedosta.

Katsomme kykenevämme suojaamaan asiakaspankkeja, koska pitkää eristämistä ei ole tapahtunut, ja myös lakkohinta ja mahdollisuudet ovat olleet riittävät varmistamaan panostustulojesi pitkä vakaa ja turvallinen kasvu. Se on pohjimmiltaan avain rahan voittamiseen. Käsittele tilejäsi tavalla, joka suojaa niitä mahdollisuuksien mukaan videopelin aiheuttamasta uhkatekijästä.

3) Jahtaavat tappiot

Tappioiden jälkeinen ahdistus voi ilmeisesti näyttää olevan helppo tapa taata lopullinen voitto, mutta todellinen tarina on se, että se on valmis typerys, ja tilastollisesti se ei toimi, ellet luo yleistä astetta, mikä vaarantaa voiton. Tappioiden jahtaaminen on peli sairaille tiedolle, jotka eivät halua pyrkiä etsimään arvoa panoksissaan. Vedonvälittäjien on arvioitava jokainen kilpailu. Punterien ei tarvitse pelata jokaisessa kilpailussa, he voivat valita kilpailut, joissa he haluavat panostaa, mikä on tärkein reuna, jota ihmiset eivät tunnista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *