Vinkkejä: Miten ansaita ilmaisista vedoista

Vinkkejä: Miten ansaita ilmaisista vedoista

Selitän todennäköisimmin menetelmää, jota olen todella käyttänyt ja joka on tarjonnut minulle suuren määrän vapaata ja helppoa rahaa parin viime viikon aikana.

Olen itse lukenut ja saanut tietää tästä tekniikasta ja sen perusteista jo muutaman vuoden ajan, mutta myös jostain syystä tai toisesta en ole koskaan siirtynyt soveltamaan tätä asiantuntemusta ja rahoittamaan sitä viime aikoihin asti.

Menetelmäni ansaitsee rahaa vedonlyöntiä sisältävissä ilmaisissa vedoissa, siihen viitataan lisäksi nimellä Hyväksytyt vedonlyönti. Olen tuottanut rahaa ilmaiseksi käyttämättä näitä menetelmiä parin kuukauden ajan ja kirjoitan myös usein verkkosivuillani siitä, miten teen.

Tähän asti tänä vuonna olen tosissani tehnyt muutama sata kiloa, se on todella vähän löydetty timantti, ja en ole myöskään vielä valmis.

Pohjimmiltaan kaikki, mitä teen, on avata aivan uusia vedonlyönnin tilejä, sijoittaa ilmaiset panokset, jotka saan tilien avaamiseksi, ja asettaa sitten samat vedot vedonlyöntipörssään suhteessa ilmaiseen panostukseen, jotta voin taata itselleni rahan palautuksen. riippumatta siitä, mikä on tapahtuman tulos.

Se ei ole vedonlyönti ja se on käytännössä riski-ilmainen. Useimmat ihmiset väittävät varmasti, että se on riskitöntä. Ainoa syy siihen, että en ole, johtuu siitä, että jos teet sen väärin, saatat menettää rahaa.

Tämän selventämiseksi väitän, että jos sijoitat väärään tyyliin vedot, saatat pudottaa rahaa. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin tekemäsi asiat, sinun on tarkistettava ehdot ja ehdot varmistaaksesi, että tiedät vedon enimmäismäärät, ja sinun on myös varmistettava, että ymmärrät joukkueen perustamisen periaatteen (tämä on päinvastoin kuin ryhmän pankkien voittaminen, se on oikein edelleen veto, mutta veto joukkueelle EI voittaa) vedonlyönnin vaihdossa.

Esimerkiksi se, mitä teet, on avata bookies-tili käyttämällä maksutonta panosta, tässä tapauksessa salli esimerkiksi, että ilmainen panos on 50,00 (ei epätavallinen määrä).

Aion hyödyntää suoraviivaista matematiikkaa tässä tapauksessa. Ilmaisen vedon 50,00 saamiseksi sinun on mahdollisesti asetettava 50,00 suuruinen veto. Taataksesi, että tämä ei tuota sinulle minkäänlaista rahaa, asetat saman vedon panostavaan vaihtoon.

Joten mitä varmasti tekisin alun perin, on ala varmennuspanokseni. Tätä varten todennäköisesti tulen Englantia voittamaan Australian kriketissä 2,00 (parillinen raha) kertoimella, joten panin 50.00 on Englantiin klo 2.00 (parillinen raha) vedonlyönnillä voittaaksesi ylimääräisen 50.00..

Sitten panen Englannin vedonlyönnin vaihtoon 50,00 ₤ parillisella rahalla (tai niin lähellä parillista rahaa kuin mahdollista), tekemällä tämän, en menetä tarjontasi 50,00 .00.

Minun on mahdollisesti asetettava Englanti hiukan yli 2,00 (jopa rahaa), koska on epätavallista, että molemmat kustannukset ovat erityisesti samat. Se ei kuitenkaan ole liiallinen, ehkä suhteessa 2.04: een tai 2.06: een, mikä tarkoittaa, että saan varmasti hieman vähemmän kuin 50.00 back.

Pohjimmiltaan aion varmasti navigoida kello 48.00–49.00 takaisin täyttävällä vedollani, mikä tarkoittaa, että se on välittänyt minulle jotain välillä 1,00–2,00. En kuitenkaan ole siitä huolissani, koska teen varmasti sen takaisin ja hyödyntäen enemmän täysin ilmaista panostani.

Sen jälkeen odotan seuraavan krikettipelin alkamista ja tällä kertaa käytän ilmaista panostani 50.00 takaisin Englantiin takaisin klo 2.00 (jopa rahaa) voittaakseni jälleen 50.00. Mutta tällä kertaa kun panin Englannin vedonlyönnin vaihtoon, lasken ne vain for 25.00 – puolet ilmaisesta vedonlyönnistä. Tällä tavalla saan .00 25.00 whatever mitä tapahtuu.

Tämä on taattua tuloa. Jos Englanti voittaa, voitan .00 50.00 takaisin maksuttomalta panokseltani samoin kuin pudon 25 vaihto vedonlyöntipörssissä, se on .00 25,00 tuloa.

Jos Englanti häviää, en todellakaan saa mitään takaisin ilmaisesta vedostani (pidä mielessä, etten pudota mitään, koska se on täysin ilmainen panos). Saan kuitenkin 25,00 back takaisin vedonlyönninvaihdosta, koska pelasin lyötyä panosta Englannissa 25,00 (ota huomioon aikaisemmin, kun sävelin tavallisen ryhmän pankin, joka EI voita). Joten kuten voit nähdä, voitat riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Tämä on yksinkertaisesti karkea opas siitä, kuinka tämä kaupankäyntitekniikka (tai jotkut voisivat sanoa) toimii. On paljon helpompaa käyttää yhtälön molemmin puolin tarvittavia rahasummia mahdollisuuksilla, joita käytin esimerkissäni. Voin vakuuttaa teille, että on vielä epämiellyttävämpää käyttää kaavoja, joita tarvitaan, kun huolehdit erilaisista todennäköisyyksistä.

Suoraan työskentelen heille itse, mutta olen kuitenkin varma siitä, mitä teen sijoittamalla vuosia panostamiseen. Jokaiselle muulle, joka pyrkii käyttämään tätä tekniikkaa, joka ei ole varma siitä, kuinka paljon käyttää, ”Hyväksytyt vedonlyöntilaskurit” löytyvät Internetistä. Näitä menetelmiä voidaan käyttää jalkapallo-vedonlyöntiin ja myös pankkiin useimmissa urheilulajeissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *