Tennisvedonlyönti – Vinkkejä – Lyö vetoa tenniksestä

Tennisvedonlyönti – Vinkkejä – Lyö vetoa tenniksestä

Valitsemalla tenniksen vedonlyöntikohteeksesi, olet tällä hetkellä tarjonnut omalla puolellasi niitä vastaan, jotka panostavat tai tarjoavat kertoimia muihin muihin urheilutoimintoihin. Jotta voit käyttää tätä ”puolta” ansaita rahaa säännöllisesti, sinun on kuitenkin ensin ymmärrettävä kaksi perusperiaatetta. Käytä sitten matemaattisia taitojasi.

Vinkki #1.

On erittäin hullu sijoittaa tennisveto (tai pankki mihin tahansa) ”tyypillisen” vedonvälittäjän kanssa. Ilmaisu ”Et voi lyödä vedonvälittäjää” on todistettavissa; et yksinkertaisesti voi voittaa vedonlyöntiä ajan myötä. Se johtuu siitä, että kertoimet lasketaan jatkuvasti matemaattisesti vedonlyönnin hyväksi. Kaikki ymmärtävät (tai heidän pitäisi ymmärtää), että kirjanpitäjän matemaattinen ”reuna” verrattuna punteriin vaaditaan, jotta hän voi tehdä voittoa, jotta hän voi pysyä seurassa.

Tietotekniikka on tosiasiallisesti tuottanut aivan uudenlaisen panoksen, jota kutsutaan ”vaihtovedonlyönniksi” tai ”sovitun vedonlyönniksi”. ”Panostamalla vaihtoja” ei ole vedonvälittäjää lyödä; yksinkertaisesti sanottuna, ei ole keskimääriä. Jokainen lopettaja panostaa vielä yhtä pistäjää tai rankaisejia jonnekin siellä Web-eetterissä. Minkä tahansa lyöjä (tai ”sijoittaja”) voi laittaa takaisin panoksen, jonka pelaaja tai ryhmä voittaa, ja / tai asettaa ”tavallisen” vedon, jonka pelaaja tai ryhmä lyö. Siten minkä tahansa tyyppinen välittäjä voi valita toimimaan tavallisena vedonlyöjänä ja / tai vedonvälittäjänä.

Vaihtovedonlyönnillä kertoimia ei aseta kolmas osapuoli tai välimies; ne asettavat pelaajat itse, jotka pyytävät kertoimia, joille he ovat valmiita asettamaan vetoja (jos he haluavat toimia tavallisena vedonlyönninä), tai aluekertoimia kertoimista, joilla he ovat valmiita asettamaan vetoja (jos he haluavat) työskennellä vedonvälittäjänä).

Kun ”takaisin” palkansaajat laskevat hitaasti kysyttyjä todennäköisyyksiä ja myös ”makaavat” pelaajat vähitellen nostavat tarjottuja mahdollisuuksiaan, vaihto-vedonlyönti-verkkosivuston ohjelmisto vastaa kaikkia takavetoja kaikkiin lyöntivetoihin heti, kun ne vastaavat. ”Kannattajien” tai ”tasojen” tilit saadaan sen jälkeen, kun ne maksetaan, heti parin sekunnin kuluttua tapahtuman päättymisestä sen tuloksen mukaan.

Epäilemättä tällaisen ”kohtuullisen” panostuspalvelun tarjoaminen on maksettava jollakin tavalla. Tämä maksu suoritetaan sellaisena palkkiona, joka määrää erikseen ilmoittaman nettotuloksen (tai ”markkinoiden”). Toisin sanoen korvaus peritään vain kaikista myönteisistä eroista palkkioiden ja tappioiden välillä samassa tilanteessa.

Tämä vedonlyöntijärjestelmä on niin lähellä täysin reilua vedonlyönti-asetusta, kuin se on mahdollista saavuttaa.

Vedonlyöntivaiheessa on todella pari panostusta, mahdollisesti siksi, että vaihtopanostamisohjelmisto on niin monimutkainen ja siksi kallis. Vedonlyöntivaihtosivustojen jättiläinen on Betfair, jonka kirjoitushetkellä markkinoilla oli noin 90% markkinoista. Muita ovat Worldwide Betting Exchange (BetDAQ), ibetX, Betsson, Matchbook ja myös World Wager Exchange (WBX). Betfair on ylivoimaisesti suosituin, koska se käytti ensimmäisenä tätä ”virheettömästi oikeudenmukaista” panostusasetusta, samoin kuin sen, jonka uskotaan tekevän tarkasti ja nopeasti.

Vinkki #2.

Joten miksi tennis vedonlyönti tarjoaa sinulle tuon ”puolen” muiden urheilulajien pankkitoiminnan suhteen? Vaikka vastaus on suoraviivainen, laiminlyövät usein myös ne, jotka panostavat tennistä jatkuvasti. Ja myös jos olet henkilö, joka ei ole koskaan pankkinut tennistä, et varmasti olisi huomannut tenniksen keräilyjärjestelmän merkitystä vedonlyönnissä.

Harkitse tätä välttämätöntä erotusta tennispistejärjestelmän välillä, mistä mahdollisesti voit harkita mitä tahansa muuta urheilulajia.

Monissa muissa urheilutoiminnoissa ja myös peleissä seurantapelaajan tai joukkueen on muodostettava pinta-ala voittamalla kerroin jokaisesta tekijästä, jonka he ovat tällä hetkellä pudottaneet saavuttaakseen johtajan. Vasta sen jälkeen he voivat alkaa jatkaa. Tämä totuus näyttää ilmeiseltä.

Tennisessä reittipelaaja tai ryhmä voi kuitenkin heittää ensimmäisen kokoelman 6-0 (mahdollisesti alijäämällä 24 pistettä). Tuomarin joukkue voi voittaa kaikkein kapeimman marginaalin toisen sarjan, 7-6 tasasuhteessa, voittaa sarjan todella muutamalla pisteellä (tai jopa voittamalla vähemmän tekijöitä kuin haastajat, harvinainen, mutta mahdollinen tapaus!) .

Heti kun seurantapelaaja tai ryhmä voittaa toisen kokoelman, molemmilla osapuolilla on yhtäkkiä jopa pisteet, huolimatta siitä, että yksi pelaaja tai ryhmä olisi voinut voittaa paljon enemmän pisteitä kuin vastustajat.

Tällä poikkeavuudella on yleensä syvällinen emotionaalinen vaikutus jommallakummalle tai molemmille puolille, mikä vaikuttaa keinoihin, joilla he lyövät vetoa parin seuraavan minuutin aikana, samoin kuin siksi myös vedonlyöntitodennäköisyydet, joita puntaajat vaativat ja tarjoavat pukuun. Tämä on kuitenkin vielä yksi elementti tennien vedonlyönnistä, joka saattaa olla aiheena lisäviesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *