Vedonlyönnin vinkit – Plussat ja Miinukset

Vedonlyönnin vinkit – Plussat ja Miinukset

Keskustelin äskettäin siitä, että jos kirjasi toimittaa, voit pelata niitä kuin parlakseja. Jotkut teistä eivät ehkä tiedä vain kuinka panostaa jos peruuttaa. Täydellinen kuvaus ja vertailu jos vetoihin, jos sovelluksiin ja myös viiveisiin noudatetaan yhdessä skenaarioiden kanssa, joissa kukin on paras.

”Jos” -veto on täsmälleen miltä se näyttää. Olet ansainnut joukkueen An ja myös jos se voittaa sen jälkeen, kun sijoitat vastaavan summan ryhmään B. Parlay, jossa 2 peliä lähtee eri aikoina, on eräänlainen ”if” -veto, jossa panostat ensimmäisellä merkkijonolla, ja jos voittaa panostamalla kaksinkertaisesti junioriyhdistykseen. Todellisella ”jos” -vedolla, toisin kuin kaksinkertaisen vedonlyönnillä nuoremmalla yliopistolla, vedot saman verran toiselle joukkueelle.

Voit välttää 2 puhelua vedonlyönnille ja lukita myös nykyisen rivin myöhemmässä videopelissä ilmoittamalla vedonlyöntiyrityksellesi, jonka aiot tehdä ”jos” -vetoa. ”If” -vetoja voidaan tehdä myös kahdessa ottelussa, jotka alkavat samanaikaisesti. Bookie odottaa, kunnes alkuperäinen videopeli on ohi. Jos ensimmäinen peli voittaa, hän sijoittaa varmasti saman määrän toiseen otteluun huolimatta siitä, että se on jo pelattu.

Vaikka ”jos” -veto on oikeastaan ​​kaksi suoraa panosta tyypillisessä vigissä, et voi myöhemmin päättää, että et enää halua toista vetoa. Heti kun olet tehnyt ”jos” -vetoa, toista panosta ei voi lopettaa, vaikka toinen videopeli ei olisi vielä mennyt loppuun. Jos ensimmäinen videopeli voittaa, sinulla on varmasti toimia toisessa pelissä. Siksi ”jos” -vetoa on vähemmän hallittu kuin yli 2 suoraa panosta. Kun panostamasi videopelit ovat päällekkäin ajan kuluessa, ainoa tapa panostaa vain, jos lisämenestys on panostamalla ”jos” -veto. On selvää, että kun 2 peliä ovat päällekkäin ajoissa, toisen pelin vedonlyönti ei ole ongelma. On huomattava, että kun kaksi videopeliä alkaa eri aikoina, monet kirjat eivät anna sinun suorittaa toista peliä myöhemmin. Sinun on nimettävä molemmat joukkueet, kun teet vedon.

Voit tehdä ”jos” voitetun ilmoittamalla vedonvälittäjälle ”Haluan tehdä” jos ”vedon” ja sitten ”Tarjoa minulle ryhmä A, jos joukkue B 100 dollaria”. Tämän vedonlyönnin tarjoaminen vedonvälittäjällesi olisi sama kuin vedonlyönti 110 dollaria voittaaksesi 100 dollaria joukkueella A, ja sen jälkeen vain, jos ryhmä A voittaa, panostamalla ylimääräinen 110 dollaria voittaaksesi 100 dollaria ryhmästä B.

Jos ”jos”-vedon ensimmäinen merkkijono häviää, toiselle joukkueelle ei ole panostettu. Huolimatta siitä, menettääkö toisen joukkueen menestys, kokonainen menetyssi ”if” -vedollasi olisi 110 dollaria, kun pudotat ensimmäistä joukkuetta. Jos ensimmäinen merkkijono onnistuu, sinulla olisi ehdottomasti 110 dollarin veto voittaaksesi 100 dollaria toisella joukkueella. Tässä tilanteessa, jos nuorempi yliopisto häviää, epäonnistumisesi olisi yksinkertaisesti 10 dollaria vigiä molempien joukkueiden jakamisessa. Jos molemmat pelit voittavat, voisit varmasti 100 dollaria joukkueelta An ja 100 dollaria joukkueelta B, jos kokonainen voitto on 200 dollaria. Siksi ”if” -tappion suurin tappio olisi 110 dollaria, ja myös optimaalinen voitto olisi 200 dollaria. Tätä vakiinnuttaa se haitta, että menetät kokonaan 110 dollaria eikä vain 10 dollaria vigiä, aina kun ryhmät jakautuvat vedonlyönnin ensimmäisen merkkijonon kanssa.

Kuten näette, sillä on paljon merkitystä, minkä videopelin laitat alun perin ”jos” -vetoon. Jos sijoitat häviäjän alun perin jakoon, heität koko vedon. Jos kuitenkin jaat häviäjän, vedon toinen joukkue häviää vain vigin.

Panostajat paljastivat pian, että menetelmä menestysjärjestyksen ja häviämisjärjestyksen aiheuttaman epävarmuuden välttämiseksi on tehdä 2 ”jos” -vetoa, joka asettaa jokaisen ryhmän alun perin. Sen sijaan, että vedot 110 dollaria ryhmälle A, jos ryhmä B, panostat vain 55 dollaria ryhmälle A, jos ryhmä B. ja tee sitten toinen ”jos” -veto, joka kääntyy joukkueiden järjestyksen mukaan vielä 55 dollaria. Toinen veto asettaa varmasti ryhmän B alun perin samoin kuin ryhmän A toisen. Tällaista kaksoisvedosta, joka kääntää täsmälleen samojen 2 ryhmän järjestyksen, kutsutaan ”jos / käänteiseksi” tai usein vain ”vastakkaiseksi”.

”Käänteinen” on kaksi erilaista ”jos” -vetoa :.

Ryhmä A, jos joukkue B 55 dollaria voittaa 50 dollaria; yhtä hyvin kuin.

Joukkue B jos ryhmä A 55 dollaria voittaa 50 dollaria.

Sinun ei tarvitse ilmoittaa molempia panoksia. Kerro vain henkilökunnalle, jonka haluat panostaa ”peruuttaa” kaksi joukkuetta, samoin kuin määrän.

Jos molemmat joukkueet voittavat, lopputulos osuu varmasti samaan aikaan kuin pelaisit yksinäistä ”jos” -vetoa 100 dollarilla. Voitat 50 dollaria joukkueelta A alkuperäisessä ”jos lyöt vetoa” ja sitten 50 dollaria joukkueelta B yleisestä voitosta 100 dollaria. Toisessa ”jos” vedossa voitat 50 dollaria ryhmältä B ja sen jälkeen 50 dollaria ryhmältä A, 100 dollarin täydestä voitosta. Molemmat ”jos” -veot toistensa kanssa johtavat 200 dollarin täydelliseen voittoon, kun molemmat joukkueet voittavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *