Vedonlyönti – kuinka paljon vedonlyönnissä voi hävitä?

Vedonlyönti – kuinka paljon vedonlyönnissä voi hävitä?

Tätä kirjoittaessani olen huolissani sillä lompakkoni on täysin tyhjä. Viimeisen 4 viikon aikana olen tosiasiallisesti hävinnyt 30 000 euroa vedonlyönnissä, eli tunnin 5 päivää viikossa. Onnistuin siis häviämään 1500 euroa tunnissa. Se on todella melko pala käteistä. Itse asiassa se ei ole aivan niin huono kuin miltä se näyttää. Onneksi vedonlyöntiä käyin parilla hajanaisten vedonlyöntiyritysten esittelysivustoilla. Nämä ovat heidän online-panostussivustojen simulaatioita, jotka antavat sinun harjoittaa ennen kuin alat aitoa rahaa panostamalla. Ymmärrän, etten ole rahavelhovelho tai muuten olisin varmasti ollut runsas kauan sitten. Se tosiasia, että onnistuin väärinkäyttämään paljon rahaa niin nopeasti, aiheuttaa kuitenkin huolen – jos panostaminen vaikuttaa niin yksinkertaiselta, miksi niin monet ihmiset pyyhkiytyvät uskomattoman nopeasti?

Näemme huomattavasti mainontaa ja markkinointia levittämällä panostusta sekä sijoitus- että rahoitusjulkaisuihin. Rekisteröimässäni 4 tai 5 erilaista vedonlyöntiyritystä ottavat koko sivun värimainokset joka viikko ylittäen kaikenlaisen markkinoinnin. Vedonlyöntimainokset ovat tällä hetkellä yleisiä lukuisten viikonloppulehteiden liiketoiminta-alueilla, ja ne alkavat todennäköisesti nopeasti ilmestyä myös yksittäisillä rahoitusalueilla. Vedonlyönti voi osoittautua houkuttelevasti monille säästäjille. Loppujen lopuksi käteisraha pankissa, osakkeissa tai järjestelmärahastoissa antaa meille parhaimmillaan noin viisi prosenttia vuodessa ennen veroja. Kohtuullinen vedonlyönti vedonlyönnillä voi helposti antaa sinulle tason 10 prosenttia viikossa – viisi sata prosenttia vuodessa – täysin ja myös kunniallisesti verovapaasti. Joten hajautettu vedonlyönti voi antaa sinun ansaita vain yhdellä vuodella, mikä suurimman osan muiden sijoitusten tekemiseen vie varmasti vuosisadan tai jopa enemmän.

Levitä vedonlyöjiä pelaamalla minkä tahansa kurssin muutoksia tietyistä osakkeista, valuutoista ja hyödykkeistä kokonaisiin markkinoihin, kuten FTSE, Dax tai S&P. Sitä kutsutaan hajautuneiksi vedonlyönniksi, koska ratkaisua tarjoava yritys tuottaa suurimman osan rahansa sijoittamalla ylimääräisen eron kustannusten ympärille, joilla jotain hankitaan tai markkinoidaan.

Vedonlyönti osoittaa, että sillä on monia etuja vastakohtana perinteiselle sijoittamiselle: Sinun ei tarvitse saada mitään – Sen avulla voit lyödä vetoa kustannusliikkeistä ilman, että sinun tarvitsee hankkia taustalla olevaa omaisuutta – osakkeita, omaisuutta tai valuuttakursseja.

Se on verovapaa – Kun ostat tai markkinoit osakkeita, ansaitset rahapalkkioita tai saat korkoja pankista, joudut varmasti maksamaan verovelvoitteet, kuten leimavelvoite, resurssien voitot ja tulovero. Ellei hajautettu vedonlyönti ole vakituinen työsi ja ainoa tulolähde, veroja ei makseta, koska sen katsotaan olevan panosta.

Voit mennä pitkäksi tai lyhyeksi – Kun jaat vedon, voit hankkia yhtä paljon hinnat nousevat vai laskevat tarjoamalla sinulle ohjeet oikein. Monien muiden taloudellisten sijoitusten kanssa tarvitset kustannusten nousua ennen voittoa.

Voit lyödä vetoa korotuksesta tai tappiosta samanaikaisesti – Jos esimerkiksi käy kauppaa, voit asettaa kaksi panosta, toisen, joka nousee ja toisen, että putoaa. Nämä vain aiheutuvat, kun se todella siirtyy. Joten jos se alkaa nousta, veto, jonka se lisää varmasti, saa aikaan. Samoin jos se putoaa, vain veto siitä, että se varmasti putoaa, aktivoituu. Joten voi näyttää siltä, ​​että tulisit sateeseen tai loistamaan, voit todennäköisesti voittaa.

Valtava vipu – Jos panostat 50 centtiä pip:iin (pip on yleensä vähimmäishinta, jonka voit panostaa), voit helposti voittaa neljä tai viisi kertaa alkuperäisen vedon, jos hinta liikkuu parhaimmissa ohjeissa. Todella erinomaisella vedolla voit voittaa paljon enemmän.

Voit odottaa purkautumista – Lukuisten osakkeiden, valuuttojen, tuotteiden ja muiden asioiden kustannukset, joita yksityishenkilöt panostavat, kokevat vakauden keston, jota noudattaa ylös- tai alaspäin suuntautuvia liikkeitä, mitä levittäjät kutsuvat ’puhkeamiseksi’. Voit asettaa vedon, joka on juuri kytketty päälle, kun breakout tulee.

Tappiorajoitukset – Voit asettaa vetoon ehdot, jotka estävät tappioita, jotka ylittävät valitun tason tarpeet, jotta veto sattuisi olemaan väärä.

Voit muuttaa lennon keskiosaa – Useimmissa vedoissa, kuten kilpa-ajoissa tai live-ruletissa, kun kilpailu on todella alkanut tai kryppaaja on kutsunut ’enää vetoja’, sinun on odotettava avuttomasti tulosta nähdäksesi onko olet voittanut tai muuten. Hajautetulla vedonlyönnillä voit halutessasi sulkea panoksen milloin tahansa. Joten jos olet edessä, voit suorittaa maksut; Jos viivästyt, voit joko vähentää tappioita tai odottaa siinä toivossa, että pisteet muuttuvat varmasti ja olet jälleen kerran.
Tarjoamalla kaikkia näitä hajautettujen vedonlyönti rakennusten on oltava melko yksinkertaisia ​​kohtuullisen vähän rahaa ansaitsemiseksi ilman liiallista aloitetta. Jos vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *