Vinkkejä: Lyö vetoa jalkapallosta

Vinkkejä: Lyö vetoa jalkapallosta

On hyödyksi tunnistaa kaikki valintasi ennen panoksen tekemistä. Suora veto on enemmän pitkäaikaista panosta. Et aio hankkia suurta taikinaa heti vielä ajan myötä, se kasvaa. Parlay-veto toivoo enemmän nopeampia isoja voittoja. Nämä ovat enemmän viikoittaista vetoa. Intro-vedonlyönti voidaan hyödyntää lukuisilla tavoilla. Et tee joukko esittelyjä, koska maksut ovat alhaisemmat, mutta ne ovat loistava tapa ”suojata” panostasi. ”Suojauksesta” keskustellaan myöhemmin vielä lisätiedoissa. Viime kädessä kierroksen veto on sekoitus suoraa panosta ja myös parlay-maksuja. He voivat pitää sinut siinä pitkällä aikavälillä tai voivat olla aito nopea maksu. Selitysten noudattamisen on autettava sinua tekemään oikean valinnan, ja toivottavasti löydät myös panostusvaihtoehdon, josta todella nautit.

Ensimmäinen ja kätevin jalkapallovedonlyöntivaihtoehto on suora veto. Sallikaa minun sanoa uudelleen, että vedon tekeminen on perusteltua, minkä vedon valitseminen on vielä helpompaa, jos sinulla on ihanteelliset valinnat tai tietämys. Suora veto on täsmälleen miltä se kuulostaa … suoraan. Löydät haluamasi joukkueen tai ylen / alla ja vedot vain sitä. Se on yhden joukkueen veto.

Esimerkiksi te, kuten bengaalit -5 texanien yli. Voit mennä uhkapelaamiseen tai tehdä verkkoveto ja ilmoittaa myös Sports-julkaisulle, jonka haluat 50 järjestelmää Bengalsilla. Jos ne kattavat, saat varmasti alkuperäisen vedon takaisin ja lisäksi 45,5 yksikköä. Aivan sama asia menee, jos pidät yli / alle. Väitä, että pidät päällikön videopelissä olevasta yli 50: stä. Sinä tekisit täsmälleen saman vedon kuin mitä olisi Bengalin pelissä, samoin kuin maksu on erityinen. Suora panos on vaihtoehto, jossa pysyt siinä koko ajan.

Tämä ei ole suurin Moneymaker-vedonlyöntijulkaisujen, jotka julkaisijoiden on tarjottava. Tämä on veto, jos pysyt siinä pitkällä matkalla, voitto alkaa lopulta paljastua. Monet vammaiset valitsevat tämän vedonlyöntivaihtoehdon.

Rahalinjan panostusvaihtoehto on paljon kuin suora veto vain pienellä kierroksella. Kun lyöt vetoa jalkapallovideopelien tarkasta linjasta, tämä sisältää yksinkertaisen panoksen pelin totuuden mestarille ilman pisteen leviämistä. Palaa takaisin esimerkkiin, jota käytimme suorassa vedossa. Suorassa vedossa pidimme Bengals -5: stä Texanien yli. Käteisrajan avulla voimme tehdä kaksi vaihtoehtoa. Voimme lyödä vetoa, että benglantilaiset voittavat videopelin tai texalaiset voittavat videopelin. Mikään piste ei leviä, voita vain videopeli!

Tätä kutsutaan rahalinjaksi. Molempien valintojen välillä on kuitenkin ero. Jos päätät lyödä vetoa suosikkiin, sinun on panostettava enemmän kuin pystyt voittamaan. Syynä tähän on se, että poistat tekijän leviämisen ja myös yksinkertaistat vedon voittamista. Jos toisaalta päätät valita alakoiran, väität, että alakoira todennäköisesti voittaa pelin, ei pelkästään peitä leviämistä. Tässä tapauksessa voit voittaa enemmän kuin vedot.

Seuraava vedonlyöntivaihtoehto on parlay. Yksinkertainen, hieman vaikeampi voittaa. Parlay on tapa panostaa useille videopeleille siinä toivossa, että lopussa maksetaan suuri maksu, jos jokainen videopeli voittaa. Videopelien hajakertoimet ovat aivan samat kuin suorat vedot, joten mikään ei muuta. Oletetaan esimerkiksi, että pidät delfiinista +2 kotkia vastaan ​​ja videopelissä oleville yli 37-vuotiaille. Varmasti todennäköisimmin urheiluaktiviteettikirja ja kertoa heille parlay sekä delfiinit ja yli 50-järjestelmät. . Jos molemmat panokset kattavat, saat varmasti 50 yksikköäsi takaisin ja lisätyt 180 järjestelmää. Paljon suurempi voitto kuin tyypillinen suora veto, mutta vielä kerran, hieman vaikeampi voittaa. Jos vain yksi videopeli ei voita tai houkuttele sinua luopumaan koko vedosta, siksi sitä pidetään hiukan vaikeampana.

Parlailla voit lyödä enemmän kuin 2 vetoa. 2 panosta on vähimmäistaso ja vedoten rahapelitoimistoon, enimmäisvedon määrä on 5 – 8. Varmasti mitä enemmän joukkueet panostavat, sitä korkeampi maksu. Tässä on muutama maksu. Kolmen joukkueen parlayksi-maksu on 6: 1 plus alkuperäinen panos.

Tämä tarkoittaa, että jos laitat 50 järjestelmää 3 eri ryhmään tai yli / alle, palautat 300 laitetta plus alkuperäisen 50. Neljän joukkueen parlay -palkinnon voitto on 10-1 plus alkuperäinen panos. Viiden joukkueen parlayksi-maksu on 20-1 plus alkuperäinen panos. Luonnollisesti mitä enemmän ryhmiä sisällytät, sitä haastavampaa on voittaa. Parlay on nopea tapa saada suuri voitto, jos sinulla on ihanteellinen tieto ja valinnat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *